Visa pris inkl. moms

Om NS Gastro, Butikservice i Kalmar

Om oss

Bakgrund

NS Gastro (Butikservice) är ett privatägt företag etablerat sedan 1984 som har byggt upp ett starkt rykte som en av Kalmars främsta restaurangsutrustnings leverantörer.

Vi har levererat utrustning till många av Kalmars mest kända restauranger, klubbar, caféer, hotell, take-away matställen och bagerier. På grund av deras fullständiga tillfredsställelse har vi fått deras respekt och upprepade affärer.

Våra experter

Vår vänliga och skickliga personal tillhandahåller professionell rådgivning och teknisk hjälp till alla våra kunder som involverar alla aspekter av utrustning, installation och deras användning.

Med omfattande kunskaper om branschen har vi extremt goda förhållanden till topptillverkarna och vår köpkraft garanterar att vi kan erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna för att leverera både i tid och inom budget.

Skräddasyr efter kundens behov

NS gastro kan skräddarsy tillverkning som passar dina behov och specifikationer. Vi ritar, vi bygger, vi levererar, vi tar hand om servicen, och strävar efter att tillhandahålla en tjänst som överträffar våra kunders förväntningar. Från idé till verklighet.

Vi levererar även diskmedel system från MAC-Serien med tillhörande produkter.

Välkommen in!

Vi finns i Kalmar på Wismarsvägen 14 där vi har en av de största köksutställningslokalerna i Småland.

Välkommen!

Hur vill du handla?

Du kan alltid byta visningsvillkor av priser högst upp i högra hörnet!