Visa pris inkl. moms

Våra tjänster

Projektering av storkök & Restaurang

Varför NS Gastro

NS Gastro har byggt upp företagets rykte på sin förmåga att avgöra den mest fördelaktiga lösningen på utmaningar som presenteras för dem från alla segment inom restaurangbranschen.

I slutändan skapar vi anläggningar som estetiskt engagerar kunder och ger en förbättrad arbetsmiljö för de människor som driver dem.

Expert köksplanering

Att designa ett storkök är ett komplext uppdrag. NS Gastro erbjuder en komplett och omfattande lösning för ditt storkök / eller restaurang, från designen av tillgängligt utrymme, till den slutliga installationen av utrustningen.

Vi följer strikt regerings- och hygienbestämmelser för att säkerställa personalens och kundernas säkerhet.

Dessutom är vi stolta över att ha ett skarpt öga för den mest lämpliga ergonomin - en annan viktig faktor som bör påverka planeringen.

Vi arbetar efter din budget

Din budget och önskemål för utrustning kommer att ha ett stort inflytande på den slutliga planen. Följaktligen, från första utkast till slutlig layout, utvecklas köksplanerna alltid genom flera steg och vi kommer att vara med dig vid varje steg för att vägleda dig till bästa möjliga lösning.

Ditt val av köksutrustning kommer naturligtvis att baseras på en budget. Vi samarbetar med några av de största leverantörer inom branschen men hos oss kan du också hitta mycket bra alternativ för lägre budget utan att spara på kvaliteten.

Vad du kan förvänta

Vår expertis inkluderar allt inom kall-kök, varm-kök, diskrum, matförråd och matsalen. Vi har recepten till ditt kök.

Projektledning

NS Gastro kan designa, leverera och installera ett skräddarsytt kommersiellt kök åt dig, skräddarsy det efter dina individuella behov och ta rollen som projektledning vid behov. Vår designtjänst tillsammans med vår projektledningsgrupp säkerställer slutförda arbeten både i tid och inom budgeten. Vi uppskattar stor skillnad mellan marknadsområden inom catering och vikten av att utforma ett kök som passar kundens framtida behov.

Din fullständiga tillfredsställelse

Vi är stolta över alla våra genomförda projekt och får utmärkt feedback från våra kunder, vare sig det är gyllene prisbelönta restauranger eller pizzerior och matvagnar. Vi strävar efter att ge kunden det kök de önskar och dra nytta av vår erfarenhet och service.

NS Service

Gratis Årsinventering och Miljöinspektion

Vi på NS Gastro har nöjet att presentera vår nya tjänst ”NS-service”

En av våra licenserade tekniker kommer ut till er restaurang och går igenom hela er maskinpark.

Vi sammanställer samtliga brister i ett protokoll med tips och förslag på åtgärder hur ni kan förlänga livslängden på er utrustning.

Vi noterar även eventuella brister när det gäller miljö och livsmedel med förslag på åtgärder. Allt för att ni ska undvika påpekanden vid eventuell inspektion.

Vi kontrollerar & går igenom

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i dina uppgifter nedan

Installation & Service

Installation

NS Gastro levererar inte endast din köksutrustning. Våra specialiserade tekniker med lång erfarenhet inom branschen kommer att finnas på plats vid leveransen för att installera din nyinköpta utrusning om du så önskar.

Vi strävar efter att tillhandahålla en professionell och effektiv service som vi ska vara stolta över.

Service

Vår service på plats sträcker sig från information till reparation av din utrustning inklusive både gas- och elektriska apparater, kombinationsugnar, mikrovågsugnar, kyl och frys utrusning, kyl-frysrum och diskmaskiner.

Välkommen!

Hur vill du handla?

Du kan alltid byta visningsvillkor av priser högst upp i högra hörnet!