Visa pris inkl. moms

Referenser

Våra senaste case

Kama Sushi (Kvarnholmen)

Vi är glada att meddela att vi framgångsrikt har avslutat vårt senaste projekt för Kama Sushi (Kvarnholmen)! På NS Gastro har vi arbetat nära med dem för att skapa en skräddarsydd storkökslösning som passar perfekt för deras restaurang på Kvarnholmen. Vi har tagit hänsyn till varje detalj, från den effektiva köksutrustningen till den ergonomiska arbetsmiljön. Utforska vårt videoklipp och bildgalleri för att uppleva det fantastiska resultatet. Tack till Kama Sushi (Kvarnholmen) för att ni valde NS Gastro som er partner för att skapa en framgångsrik och smakfull matsal. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta för att leverera enastående matupplevelser i framtiden!

Kama Sushi (Giraffen)

Vi är stolta att meddela att vi har framgångsrikt slutfört vårt senaste projekt för Kama Sushi (Giraffen)! På NS Gastro har vi dedikerat oss till att skapa en unik och anpassad storkökslösning som passar perfekt för deras restaurang. Från toppmoderna köksmaskiner till en optimerad arbetsmiljö – vi har haft förmånen att vara deras pålitliga samarbetspartner genom hela processen. Utforska vårt videoklipp och bildgalleri för att få en inblick i det fantastiska resultatet. Vi vill tacka Kama Sushi (Giraffen) för att ni valde NS Gastro som er partner för att förverkliga era kulinariska visioner. Vi ser fram emot fortsatt samarbete och att skapa ännu fler smakrika upplevelser tillsammans i framtiden!

Cyrano Kalmar

Om projektet

Vi är stolta att meddela att vi har avslutat vårt senaste projekt för Cryano Kalmar! Vi på NS Gastro har levererat skräddarsydda storkökslösningar som passar perfekt för deras verksamhet. Från innovativa köksmaskiner till professionell installation och reparation – vi har haft nöjet att vara deras pålitliga partner genom hela processen. Utforska vårt videoklipp och bildgalleri för att få en inblick i det fantastiska resultatet. Tack Cryano Kalmar för att ni valde NS Gastro som er partner för att skapa en effektiv och smidig köksmiljö. Vi ser fram emot fler framgångsrika projekt i framtiden!

Välkommen!

Hur vill du handla?

Du kan alltid byta visningsvillkor av priser högst upp i högra hörnet!